Nina Tillema

Mediation bij echtscheiding

"Rust en ruimte voor een nieuwe toekomst"

 

Over mij

Mijn naam is Nina Tillema. Ik heb jaren als adviseur en als leidinggevende in de financiële dienstverlening gewerkt. Waarom dan de switch naar scheidingsbemiddeling? Als voormalig pleegmoeder (crisisopvang) heb ik gezien wat de invloed is van een goede relatie tussen ouder en kind. Ook heb ik een aantal keren van dichtbij meegemaakt hoe een scheiding niet moet gaan. Ik heb vervolgens de keuze gemaakt om mediator te worden.

Inmiddels ben ik een ervaren mediator. In mijn praktijk houd ik mij voornamelijk bezig met echtscheidingen. Ik noem mijzelf daarom ook wel eens scheidingsbemiddelaar. Als scheidingsbemiddelaar werk ik onder de vlag van Zorgeloosch Scheiden en/of 2Divorce; daar ben ik namelijk franchisenemer van. Het voordeel hiervan is dat ik met meerdere deskundigen samenwerk. Zo kan er bijvoorbeeld een financieel echtscheidingsspecialist aanwezig zijn bij de kennismaking.

Als mediator sta ik ingeschreven bij het MfN-register. Dat betekent dat ik aan bepaalde opleidingsvereisten voldoe, een minimaal aantal klanten per jaar heb en voldoe aan de permanente educatie-eisen.

Daarnaast ben ik ook KIES-mediator. Dat betekent dat het kind centraal staat bij de af te stemmen zaken en er een mogelijkheid is voor een Mediation KIES Kindgesprek.

Nina Tillema mediator scheidingsbemiddeling